especialitats gos gat perro gato Clínica Veterinària

Dermatologia

Disposem d’un servei diferenciat de Dermatologia Veterinària acreditat per AVEPA

Oferim una aquest servei de matins en hores concertades.

serveis

Medicina Felina

Els gats tenen unes necessitats diferents i per això la nostra clínica és “amable amb els gats”. Oferim atenció especialitzada per a felins, amb instal·lacions diferenciades (sala d’espera i consulta).

clinica-02794

Medicina Interna

Cuidem la salut dels vostres gats i gossos. Abordem patologies que afectes a diferents sistemes de l’organisme, com el respiratori, urinari, digestiu, etc.
Oferim una atenció integral a les mascotes davant tot tipus de patologia.

Clínica Veterinària Sancho serveis

Cirurgia

El nostre quiròfan està completament equipat amb una moderna tecnologia anestèsica i de monitorització tant respiratòria com cardíaca.
Oferim serveis de cirurgia abdominal, mamaria, i teixits tous, entre d’altres.

untitled-08821

Diagnòstic per imatge

Hem dedicat molts esforços en formació i equipament. Disposem d’un servei especialitzat en diagnòstic per imatge amb radiologia digital directa d’última generació, ecografia i doppler color.

Som pioners en ecografia abdominal amb un servei que oferim des de 1995.

serveis clinica

Medicina Preventiva

Realitzem un seguiment i assessorament estricte els programes i calendaris de vacunació.

Oferim també revisions i programes preventius mitjançant controls analítics, assessorament nutricional, manteniment de la salut bucal, controls i programes geriàtrics.

serveis

Pediatria

Per a nosaltres és molt important cuidar les primeres fases de la vida. Per aquest motiu, les primeres visites amb cadells no són només exploracions de la salut de l’animal, sinó també assessorem a la familia en la tinença d’aquest nou membre en quant a vacunacions, desparasitació, identificació amb microxip, nutrició, etc.

serveis clinica sancho

Anàlisis Clíniques

Disposem d’amplis serveis per realitzar anàlisis sanguinis, urinaris i altres, indispensables per al diagnòstic i control de l’evolució de diferents malalties i trastorns.